Velkommen til en verden af natursten

Gramar Italiano er en virksomhed der handler med produkter som er produceret af diverse stentyper. Derudover igennem webshoppen sælger vi også køkkenvaske, armaturer, affaldssortering udstyr samt andet udstyr og produkter relateret køkken, badeværelse og hus generelt.

Produkterne er fremstillet af forskellige stentyper, såsom granit, marmor, maker, quarella, starlight, og mange andre, alt efter kundens ønske.

Gramar Italianos styrke er professionalisme, høj kvalitet, fuld fleksibilitet, og faste leveringstider. Vi er en virksomhed som altid står til kundens tjeneste.

Alt til kundens fulde tilfredshed!

Vores mål er fuldstændig tilfredshed hos kunden med henblik på kvalitet, leveringstid, og ikke mindst, konkurrencedygtige priser.

Gramar Italianos hovedområde er at designe bordplader til køkkener og badeværelser efter kundens ønsker og tegninger. Men vi designer også møbler såsom sofaer og spiseborde fremstillet i en kombination af metal og sten. Alt er produceret efter de nyeste teknologier indenfor området, på særligt udvalgte fabrikker i Italien.

Derudover forhandler virksomheden andre produkter såsom: fliser til vægge, gulve, trappetrin og vindueskarme i flere forskellige typer granit, marmor og andre stentyper – altid med udgangspunkt i kundens ønsker og behov .